[wecargo]
Koeriersdienst spoed 24/7: +31 (0)180 326 235

Koeriersdienst

WeCargo heeft samen met CargoCab de handen inéén geslagen om de dienstverlening in het koerierswerk samen naar een hoger niveau te tillen. Met de expertise van beide partijen in de transport en logistiek kunnen we de diensten uitbreiden met het zwaardere vrachtwagen koerierswerk, nog meer bijzondere ladingen (lengtes tot 12m), boottransport door heel Europa, gekoeld transport van laboratoriumspullen en medicijnen, allerlei aanhangers van klanten.

Zo rijden we een aanhanger met video apparatuur voor het maken van 'livestreams' op diverse evenementen, en bouwen deze op locatie op- en af. Maar transporteerden we ook 3 opleggers met een reuzenrad van 33m hoog. Is uw auto gestrand onderweg, wij kunnen hem ophalen. Heeft u documenten die met spoed naar de notaris of de rechtbank moeten, of een aanhanger maar geen personeel wat er mee mag rijden? Wij kunnen het allemaal.
Ook kunnen we u logistiek onder 'white label' verzorgen, dat wil zeggen ons voertuig in uw huisstijl. Ook tijdelijk voor campagnes mogelijk.

Met onze centrale ligging in de driehoek Rotterdam, Den Haag en Gouda kunnen we snel ter plaatse zijn voor klanten in deze regio. We streven er na om binnen 30 minuten na uw oproep ter plaatse te zijn. (Uiteraard is dit afhankelijk van de verkeerssituatie)

We rijden altijd met net materieel., onze vrachtwagens, bussen en trailers zijn hiermee samen met onze chauffeurs het visitekaartje. 

Onze chauffeurs rijden met tachograaf en houden zich dus aan de rijtijdenwet. Hierdoor zitten de chauffeurs altijd uitgerust op de weg. 

Ook iets te verzenden? Neem dan contact op met CargoCab:

Koeriersdienst spoed 24/7:
+31 (0)180 326 235
info@cargocab.nl 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn