[wecargo]
Koeriersdienst spoed 24/7: +31 (0)180 326 235

Roeiboten transport

WeCargo vervoert wedstrijdmateriaal, C- en B boten en wherries naar binnen- en buitenland. Wij rijden naar trainingskampen, wedstrijden en toertochten. Wij rijden uiteraard ook naar de Voga Longa in Venetië. Tevens kunnen we ritten naar Empacher voor het transport van nieuwe boten of een grote reparatie verzorgen.

Op alle nationale wedstrijden en NOOC-wedstrijden zie je onze wagens, vol met boten van uiteenlopende verenigingen.

Wij rijden naar de grotere roei-evenementen altijd met meerdere botenwagens. Om de kans op wachten of vertraging zo klein mogelijk te maken plannen wij de route en volgorde van ieder botenwagen nauwkeurig. Ook houden wij rekening met last-minute wijzigingen, bijvoorbeeld wegens terugtrekkingen of een extra boot bij een wedstrijd. Een boot die na een wedstrijd naar een andere locatie moet of juist blijft liggen kan uiteraard ook. Deze flexibiliteit mag u van ons verwachten.

Met kwalitatief goed materieel zorgen wij ervoor dat uw boten zo min mogelijk te lijden hebben onder het transport. Ook draagt goed onderhouden materieel bij aan de betrouwbaarheid van het transport. Al onze wagens worden regelmatig gecontroleerd en krijgen periodiek onderhoud.

Werkwijze

WeCargo hanteert een transparante tariefstructuur, algemene voorwaarden, en een handboek roeibotenvervoer om onze werkwijze zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van de roeiverenigingen.

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn